Sel aastal sõitis Sordo Hyundaiga seitse etappi ja platseerus MM-sarja üldarvestuses üheksandale kohale. Monte Carlo ja Saksamaa ralli hispaanlane katkestas, teise koha punktid tõi ta tiimile Mehhikost, kolmanda koha sai Argentinast. Korsikal ja Portugalis oli ta neljas, Hispaanias lõpetas viiendana.

Uuel hooajal alustab Sordo Hyundaiga Monte Carlost ning jätkab siis Mehhiko, Korsika, Argentina, Tšiili, Portugali, Sardiinia, Saksamaa, Türgi ja Kataloonia rallidega. AS-i teatel on need etapid, mis Sordole kõige enam meeldivad ja tema sõidustiiliga sobivad.

Täishooaja teeb Hyundaiga kaasa tänavu esimesena MM-tiitlita jäänud Thierry Neuville. Selgusetu on veel vaid, kuidas jagunevad teised etapid Andreas Mikkelseni ja Hayden Paddoni vahel, kui viimane muidugi üldse Hyundaiga lepingut pikendab. Hyundai tiim on sel nädalal autotootja peakorteris Koreas ning lähipäevadel peaksid viimasedki pusletükid paika loksuma.

Tehasetiimidest on küsimärgid ka Citroeni ja M-Spordi kohal. Sel nädalal testivad Citroeni autot Portugalis Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi, tiimi kolmanda piloodi koht on veel lahtine.

M-Spordiga on seis keerulisem. Levivad kuuldused, nagu tahaks Malcolm Wilson üldse MM-sarjast lahkuda, kuna turule pole enam jäänud ühtegi esmaklassilist sõitjat. Toyotal on järgmiseks aastaks lepingud sõlmitud Ott Tänaku, Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke'iga.