Austraalia rallil loodab hooajale väärika punkti panna Hyundai piloot Hayden Paddon, kelle tänavuse hooaja võib liigitada ebaõnnestunute kilda.

Mulu Argentina ralli võitnud ja hooaja kokkuvõttes neljanda koha saavutanud Paddon on tänavu pidanud pooleli jätma neli rallit ning tagatipuks jäeti ta meeskonna poolt kõrvale Kataloonia rallilt. Hooaja kokkuvõttes hoiab ta alles kümnendat positsiooni.

Uus-Meremaa rallimehena loodab ta Austraalias hooajale väärika punkti panna. Paddon vajab hooaja viimaselt rallilt hädasti kõrget kohta, kuna tulevaks hooajaks ei ole tema positsioonis eriti kindel. Viimaste teadete kohaselt saavad Hyundais täishooaja Andreas Mikkelsen ja Thierry Neuville ning kolmandat autot hakkavad jagama Dani Sordo ja Paddon.

“Alati on suurepärane, kui hooaeg viib sõitjad maailma sellele poolele, kust meie tuleme,“ sõnas Paddon wrc.com'ile. “See on kodule kõige lähem koht. Saame Austraalias fännidelt suurt tuge ning tahame neile midagi vastu anda.“

“Viimati kavas olnud Walesi ralli kaheksas koht ei olnud just see tulemus, mida soovisime, kuid saime kõvasti praktikat, mille tahame nüüd Austraalias resultaadiks vormida,“ lisas ta. “Usume oma võimetesse.“

Paddon on eelmisel kolmel korral suutnud Austraalias tõusta esikuuikusse. Kui mullu saavutas ta neljanda, siis 2015. aastal viienda ja 2014. aastal kuuenda koha.