Täna toimunud valitsuse ja rallikorraldajate pressikonverentsil avalikustati, et WRC-etapp toimub Lõuna-Eestis 4.-6. septembril. Ralli Eestile usaldamisega saab meie riigist 33. riik, kes on sellise au osaliseks saanud. Kokku sõidetakse 232 kilomeetrit võistlustrassi.

Urmo Aava: "See on unistuse täitumine. Seda energiat, mida me oleme korraldajatena kandnud, on vilja kandnud. Kui me läheme välismaale, on jäänud tava, et oleme väiksed. Ma arvan, et see on meie tugevus. Ma olen kindel, et kui me teeme selle ürituse ära, siis meie reaalsus muutub. See muutub sedasi, et Eestist saab maailma parim korraldaja."

Eesti rahandusminister Martin Helme rõhutas tulevase tipptasemel ürituse kasusid Eestile." Õnnitleme korraldajaid selle tohutult suure eeltöö eest. Sport tekitab inimestes alati väga palju häid emotsioone. Samas tekitab ka riigieelarves ka tulu. Soome võrdlus näitab, et neile tõi sarnane üritus 20 miljonit eurot tulu."

Autoralli MM-sarja korraldajad avalikustasid tänavuse võistluskalendri, mille kohaselt järgnevad Eesti MM-rallile Türgi (24.-27. september), Saksamaa (15.-18. oktoober), Sardiinia (29. oktoober-1. november) ja Jaapani (19.-22. november) etapid. WRC sõnul jätkuvad veel ka läbirääkimised Belgia ralli pidamiseks.