Todt avaldas, et loodab lähitulevikus kuulsa Safari ralli naasmist MM-kalendrisse, kuid 2019. aastal seda veel kindlasti ei juhtu.

"Ma oleksin väga õnnelik, kui WRC saaks lähiaastatel ühe etapi korraldada Aafrikas. FIA on globaalne, WRC on globaalne ja Aafrika ei tohiks selles võrrandis kaduma minna," rääkis Todt motorsport-news.com-ile.

"Samas on vaja läbi teha kindel protsess, et MM-ralliks saada. Rääkisin Safari ralli korraldajatele, et neil on vaja esmalt saada kandidaatralliks, et näidata, et nendega võib kalendri koostamisel arvestada. 2019. aastal nad seega kindlasti veel MM-kalendrisse ei jõua."

Todt lisas, et kuulsa ralli MM-kalendrisse naasmine tähendaks ralli struktuuri muutmist - kuigi pikad ja väga pikad katsed oleksid kahtlemata selle ralli omapäraks, ei saaks Todti sõnul MM-rallit enam korraldada avatud teedel. Praegugi kohaliku üritusena toimuval rallil on trass teadupoolest avalikkusele võistluse ajal avatud ehk sõitjad peavad arvestama muuhulgas võimalusega, et teele eksivad loomakarjad, kohalikud elanikud või muud taolised ohud, mida tavalisel tipprallil ei kohta.