Lappi teeb kodusel MM-ralli koostööd pikaaegse kaardilugeja Janne Fermiga.

"Loomlikult meeldib mulle jätkuvalt rallit sõita. Igal juhul plaanisime kuskil tänavusel hooajal osaleda, aga tänu heale kokkusattumusele tuli nüüd ralli Rovaniemi," sõnas Lappi Soome rahvusringhäälingu Yle vahendusel.

Tänavuseks hooajaks WRC-s koha kaotanud Lappi läheb Arctic rallile kindla eesmärgiga. "Me ei lähe sinna lõbu pärast. Kui sa rallidel ei osale, on raske mängus püsida. Seega on kindlasti väga oluline osaleda kasvõi WRC2-sarjas. Tänavusel hooajal on tase selles klassis väga kõva. Võimatu on kellelegi võitu ennustada. Loodan väga olla võiduheitluses."

Lappi ja Ferm esindavad ametlikult Itaalia tiimi Movistari, ehkki tegelikkuses valmistab neile auto ette soomlaste Printsport. "Movistaril tekkis üks vaba koht. Me võtsime nendega ühendust ning neile sobis hästi, et osaleme nende nime all ja võime neile potentsiaalselt punkte tuua."

Mullu M-Spordis sõitnud Lappi sai hooaja kokkuvõttes kuuenda koha. Ta on karjääri jooksul teeninud ühe võidu (2017. aasta Soome ralli - toim) ning jõudnud kokku seitsmel korral poodiumile.