Mullu Korsikal teise kohaga lõpetanud Tänaku võidukoefitsendiks on 2,75 , mis teeb tema võidutõenäosuseks ligikaudu 27%. Sellega kordaks eestlane oma kaasmaalase Markko Märtini tulemust, kes näitas kurvilistel mägiteedel parimat minekut 2004. aastal ning võitis etapi 9-kordse maailmameistri Sebastien Loebi ees, kes tänavu Hyundaiga samuti stardis on.

Betsafe’i analüütikute hinnangul kordub 15. aasta tagune stsenaarium ka nüüd, kui eestlasele allajäämist peab tunnistama teinegi prantslasest Sebastien, seekord Ogier. Kuuekordse maailmameistri võidukoefitsendiks on 3,50, ehk tal on 20-protsendiline tõenäosus võidukarikas koju viia.

Tänaku ja Ogieri pearivaalile Thierry Neuville´ile ennustavad analüütikud kolmandat kohta. 2017. aastal Korsikal triumfeerinud belglase võidukoefitsent on 6,00.

Portaali ennustuste järgi juhib Ott Tänak 20% tõenäosusega rallit kahe esimese päeva järel. Sündmusele, et eestlane võidab ralli ja ka punktikatse, pakuvad analüütikud koefitsienti 6,50.
WRC spordiennustused on portaalis üleval reede hommikuni.

Betsafe on spordi suurtoetaja nii rahvusvahelisel tasandil kui ka lokaalselt tegevusriikides, toetades muuhulgas näiteks nii Ott Tänakut kui juba kaheksandat aastat järjest Eesti Jalgpalli Liitu.