Suurbritannias ei tohi riigiteedel lubatud kiirust ületada ühelgi juhul, mis pole seadusesse kantud, ja rallisõit ei ole. Sestap kihutatakse Walesis erateedel, kuhu enamasti puudub ligipääs. Kiiruskatsetel on pealtvaatajatele määratud vaid üksikud kohad.

Varasematel aastatel paiknes rallipark Toyota tehase kõrval tühermaal, kuhu jala ei lähe ja linna ühissõidukid ei vii. Seega käisidki ralliautosid uudistamas üksikud fanaatikud. Rahvusvahelisele autoliidule (FIA) ja MM-sarja promootorile vähene publikuhuvi mõistagi ei meeldinud ning ralli paluti rahva sekka toimetada.

Tänavu koliski Walesi ralli sõna otseses mõttes rannikulinna – Llandudnosse, kus elab 20 000 inimest. Küll aga on majade vahel keeruline leida avarat pinda, kuhu püstitada rallipark, seetõttu ongi see põhimõtteliselt kõikjal. Ralli peakorter asub suures konverentsikeskuses, mille taga parklas paiknevad Toyota ja M-Spordi meeskondade hooldusalad. Sealt paremat kätt sadakond meetrit eemal majade vahel on Hyundai paik ning vasakule minnes leiab Citroëni. Väiksemad tiimid asuvad seevastu üle tee, palistades pikalt rannapromendaadi.

Muutust on silmaga näha – isegi neljapäeval, kui suurt midagi ei toimunud, olid meeskondade alad piiratud publikumassiga ning ilmselt kõik Llandudno koolid ja lasteaiad korraldasid külastusi hooldusalasse. Ainuüksi ühe päeva jooksul käis rallipargis rohkem inimesi kui kahel varasemal aastal kokku.