Pärast teist laupäeva pärastlõunast kiiruskatset kuulutas Ogier, et kihutab limiidi piiril. Küsimusele, et kas ta üle piiri minna ei kavatse, jäi prantslane vastuse võlgu ja kordas selle nädalavahetuse mantrat: „Ma pole võimeline kiiremini sõitma.” Ometi on tal hädasti vaja Tänakut edestada...

Neuville’ile tuleb seevastu aplodeerida, sest mees üritab kasvõi naba paigast. Mitte et sellest palju kasu oleks. Hyundai kasutas ära kõik võimalused, paludes Craig Breenil starti hilineda, et ta läheks rajale pärast Neuville’i, kes saaks vihmasajus kuue minuti võrra paremates tingimustes kihutada. Paraku kaotas belglane ikka neil kahel katsel Tänakule 1,6 sekundit lisa ning kokku jääb ta MM-sarja liidrile alla 11,0.

Teisalt pole Neuville’i mäng mängitud ja kahtlemata proovib ta pühapäeval Tänakut survestada, sest meie mehel on eksimisruumi täpselt pooleteise pirueti jagu. Seega võitlus jätkub.

Lõpetuseks. Viimati mahtusid kolm sõitjat finišis kümne sekundi sisse 2011. aasta Argentina rallil: 1. Sebastien Loeb, 2. Mikko Hirvonen +2,4, 3. Sebastien Ogier +7,3.