„Ott oli nädalavahetuse jooksul tugev... ta oli kõige tugevam ja me oleme selle üle väga õnnelikud," sõnas Mäkinen. "See oli vägakeeruline ralli, kuid Ott ei teinud vigu. Oli täiesti briljantne ralli."

Mäkineni sõnul oli Tänaku võit kogu meeskonna jaoks väga oluline. "Võit annab alati uue tõuke ja lisaenergia. Võin minna naerusuiselt nende taga ja vaadata, mida nad edasi teevad," rääkis tiimi boss. "Maksimaalsed punktid tähendavad seda, et Portugalis jäktub huvitav heitlus.“ Portugali ralli sõidetakse kolme nädala pärast.

Mäkinen kiitis esimest korda MM-sarjas sõidetud Tšiili rallit taevani. "Kiiruskatsed oli hämmastavad. Hea voolavus, kõva pinnas... ühel hetkel oled nagu Walesis, siis nagu Soomes, Poolas ja veel kus iganes," kirjeldas ta oma muljeid. "Väga hea ralli. Palju fänne ja hea positiivne tunne. Hea on siin olla ja ka võita."

Tänak tõusis MM-sarja üldarvestuses nüüd 112 punktiga teisele positsioonile. MM-sarja liider on Sebastien Ogier 122 silmaga. Senine liider Thierry Neuville langes 110 punktiga kolmandaks.