Testikatse algas juba kell kaheksa. Kuna Martin Prokop sõitis rajalt välja ja ühel pealtvaatajal oli terviseprobleeme ning kiirabi pidi rajale sõitma, venis üritus tunni võrra pikemaks.

Tänak võttis testikatset rahulikult, säästis rehve ja surub gaasi põhja alles siis, kui tõsiseks võitluseks läheb. "Testikatse esimesel läbimisel oli väikseid probleeme roolivõimuga, kuid saime selle hooldusalas korda. Kaks järgmist katset läbisin rahulikult, et võimalikult vähe rehve kulutada - ilmselt tuleb neid võidusõidu ajal kasutada," ütles Tänak Delfile.

Pärast testikatset oli Tänakul pikem jutuajamine mehhaanikutega, misjärel tuli anda pikem intervjuu WRC televisioonile. „Huvitav nädalavahetus tuleb. Üllatustega,“ arvas Tänak, kuid ei hakanud midagi ette ennustama.

Siis tuli tal sisse lugeda reklaam Austraalia ralliks: „Tere, mina olen Ott Tänak ja väga rõõmus, et saan Austraaliasse tagasi tulla…“ Tekst oli pikk, kui Tänak võttis selle poole võrra kokku, aga ei unustanud viimast, kõige tähtsamat lauset: „Minge Austraalia ralli kodulehele ja ostke pilet!“

Reklaam tehtud, kiirustas Tänak M-Spordi koosolekule, siis pisut puhkust ning nõks pärast kella 17 tuleb juba Sardiinia idarannikule Olbiasse suunduda. 127 km pikkusele teekonnale jääb 2-kilomeetrine Miki-hiire kiiruskatse. Õige ralli stardib reedel Olbiast.