Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja tõdes hoolduspausile tulles, et kombinesoon ja tulekindel pesu lähevad vahetusse. „Kombinesoon on läbimärg. Tavaliselt alustame päeva uute riietega, aga siin tuleb ka keset päeva riideid vahetada. Kasvõi kaalu säästmise mõttes - läbihigistatuna kaaluvad riided paar kilo rohkem," rääkis Järveoja.

Sardiinia kuurortlinna Alghero ümbruses näitas termomeeter ennelõunal 38 soojakraadi. Lisaks puhus kuum tuul. Pärastlõunaks peaks temperatuur veidike langema, kuid olulist leevendust pole loota.

Toyota tehasetiimi sõitjad ei pea ise oma riiete eest hoolt kandma. Seepärast pole Järveojal ka aimu, mitu komplekti sõiduriideid tal kaasas on. „Sellega tegeleb tiim," märkis ta. „On olnud ka aegu, kui võistluspäeva õhtul tuli ise riideid pesta, kuid sellisel tasemel ei pea enam sellega tegelema."

Sardiinia ralli avapäeva esimese ringi läbimist hindas Järveoja heaks. „Tee oli libe ja kohati käis korralik uisutamine, kuid meie positsioon on hea," sõnas ta. Nelja kiiruskatse järel hoiavad Tänak ja Järveoja 2. kohta. Jari-Matti Latvalast jäädakse maha 2,8 sekundit.