„Keeruline juhtum... mingil määral naljaks, aga tõsiste tagajärgedega," nentis Tänak. „Eks see oli meie mõlema probleem. Sattusime kokku ja jäime nõrgemaks pooleks."

Meeke'l oli probleem autoga ning Tänak jõudis talle rajal järgi. Britt tõmbas kõrvale, et Toyotaga kihutavaid eestlasi mööda lasta, kuid hakkas ilmselt kraavi vajuma ja pööras veidike tagasi. Tänak ja Järveoja olid aga juba möödumas. „Meie auto esimene ots ja tema auto tagumine ots põrkasid kokku. Meie sõitsime kraavi, tema pääses kohe edasi," kirjeldas Järveoja juhtunut. „Sattusime sügavale lumme. Pidin ise välja minema - kohapeal olnud inimesed olid natuke uimased, ega tulnud kohe meid välja lükkama."

Järveoja sõnul oli kokkuvõttes tegemist lihtsalt rumala juhusega. „Oleks selline asi juhtunud poodiumi kohal sõites... muidugi kahju ja kurb, aga mis seal ikka. Meeke saatis pärast Otile vabanduse," rääkis ta.

Tänak ja Järveoja asuvad enne pühapäeval sõidetavat kolme viimast kiiruskatset üheksandal kohal. Kõrget kohta püüda pole enam võimalik, lisapunkte võib aga hankida punktikatsel. „See on üsna lumine kiiruskatse. Midagi planeerima me ei hakka," sõnas Tänak.