„Tunne oli nagu sõidaks Võru talverallit. Mingit värinat polnud," rääkis Rootsi MM-ralli avapäeva järel oma klassis kolmandat kohta hoidev Torn. Tema ette mahuvad kaks rootslast: Emil Bergkvist ja Denis Radström. Esimesele kaotab Saaremaalt pärit rallimees 20,8, teisele aga 14,1 sekundit. Neljanda koha ees on aga Tornil juba turvaline edumaa.

„Esimese päevaga võib rahul olla. Võib-olla hoidsin teise ringi pikimal kiiruskatsel rehvide säästmiseks natuke liialt tagasi," arutles Torn. „Sõita tuleb siin teiste jälgedes. Kiiruskatsete teistkordsel läbimisel olid roopad juba sügavamad ja kruus rohkem väljas. Rehvid kannatasid seetõttu."

Torni kõrval istub ülisuurte kogemustega kaardilugeja Kuldar Sikk. „Ta ei pea mind tagasi hoidma. Arutame koos, kuidas saaks terve ringi ühtlasemalt sõita, et rehve liialt ära ei küpsetaks," rääkis Torn paarimehega tehtavast koostööst.

Juunior WRC-sarjas käib võitlus hooaja üldvõidu nimel, mis tagab võimaluse sõita tuleval aastal WRC 2 konkurentsis. Rootsi ralli on üks nendest, kus Tornil tuleb kindlasti koguda võimalikult palju punkte. Lumi on ju tema jaoks märksa kodusem, kui Lõuna- Euroopa sõitjatele.

„Sama kodune on see ka rootslaste jaoks. Esikolmikus ongi ju kõik lumega harjunud sõitjad," märkis Torn. Samas ei mõtle ta veel punktide tagamiseks oma koha hoidmise või ees olevate rootslaste püüdmise peale. „Sõidame oma sõitu ja vaatame, mida laupäev toob. Punktidele ma veel ei mõtle," kinnita ta.