"Kokku sõidame 1000 km selle jaoks," rääkis rallifänn Margus Delfile. "Tulime siia ikka ralli pärast. Soome MM-rallil olen käinud alates aastast 2000. Siiamaani käisin seal igal aastal."

Soome rallile Margus aga tänavu ei jõudnud, sest suurüritus jäi teatavasti ära. "Kui see Soomes toimuda ei saa, siis Eesti on selleks teine parim koht."

Eestisse jõudis neljane kamp neljapäeva hommikul. "Pühapäeva hilisõhtul plaanime tagasi minna," jätkas soomlane. "Süüa-juua me siia eriti kaasa ei võtnud. Teame, et saame siit ükskõik mida osta."

"Me oleme siin karavaniga. Lootsime ööbida kiiruskatse ääres, kuid see polnud kahjuks nii lihtne," räägis Margus, kelle sõnul läheb nende neljase seltskonna eelarve rallinädalavahetuse peale kokku umbes 1600 eurot.

Teatavasti on Rally Estonial kohal ka mitmed Soome tipprallisõitjad. "Oleme iga Kalle (Rovanperä) poolt. Esapekka tuleb teisena. Kui tal läheb hästi, on ta väga naljakas inimene."

Peafavoriidiks peab ta ikkagi valitsevat maailmameistrit Ott Tänakut. "Usun, et Tänak tuleb esimeseks. Siis tulevad Rovanperä, Sebastien Ogier, Lappi ja Evans."