39-aastane Rozada istus viimastel aastatel kõrval Hispaania rallimehel Pepe Lopezil, kellega võisteldi enamasti kohalikel rallidel ja ka Euroopa meistrisarjas ERC. Madridist pärit Rozada on kaks korda tulnud ka Hispaania meistriks (2019 ja 2020).

Sordo ja Rozada partnerluse välja kuulutanud Hispaania ajaleht nimetab teda üheks kogenuimaks kaardilugejaks terves riigis. Ta alustas kaardi lugemist juba 1999. aastal Ismael Franco kõrval ning on seda teinud veel teistele kõvadele Hispaania rallimeestele nagu Manuel Muniente, Quique Garcia Ojeda, Fernando Navarrete, Manuel Rueda, Armide Martin, Alberto Monarri ning andorralasele Albert Llovera ja mehhiklasele Benito Guerrale. Rozadal on kirjas 266 rallit.

Hispaania meedia ja WRC kodulehe andmetel oli Sordo kaarilugejaks saamas 35-aastane Sara Fernandez, kes 2016. aastast on lugenud legendi ERC sarjas hispaanlasele Efen Llarenale.

Sordo kauaagne kaardilugeja Carlos del Barrio (52) sõidab järgmisel aastal WRC3 klassis Paraguay piloodi Fabrizio Zaldivari kõrval.

Dani Sordo jagab järgmisel aastal Hyundais koos iirlase Craig Breeniga kolmandat masinat. Tiimi põhisõitjad on jätkuvalt Tänak ja belglane Thierry Neuville.

Sel aastal võitis Sordo Sardiinia ralli ning tuli hooaja viimasel etapil Monzas kolmandaks. Varasemalt on ta triumfeerinud MM-sarjas WRC autoga ka 2019. aasta Sardiinia rallil ja 2013. aastal Citroeniga Saksamaa rallil.