Citroeni jaoks on järgmise ralliga asi selge ning starti asuvad Craig Breen ja Mads Östberg. Praeguse seisuga võibki Östberg olla antud otsusest suurim võitja. Eelmisel hooajal erasõitjana MM-sarjas kaasa löönud Östberg on sel hooajal stardis olnud kahel etapil ning nii Rootsis kui ka Portugalis sai ta Citroenil kuuenda koha.

Östbergil ja Citroenil on ka pikem omavaheline ajalugu ning norralane sõitis Prantsusmaa tiimi ridades ka aastatel 2014. ja 2015., kui ta saavutas hooaja kokkuvõttes vastavalt viienda ja neljanda koha.

Loomulikult tulid kohe õhku spekulatsioonid, et üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb saab nüüd rohkem võimalusi. Sel hooajal on ta kindlasti starti tulemas veel Kataloonia rallil.

Mis saab edasi aga Meeke'st? 38-aastane Meeke on aastate jooksul võitnud viis rallit ning tegevsõitjatest on rohkem võite ette näidata ainult Sebastien Ogier'l, Jari-Matti Latvalal ja Thierry Neuville'il.

Pigem usutakse rallimaailmas, et Meeke leiab endale tulevikuks siiski tööandja. Kui Citroenis talle tõenäoliselt ka järgmisel hooajal kohta ei nähta, siis valikuteks oleksid veel ju Toyota, Hyundai ja M-Sport.

BBC Sport uuris olukorda ning leidis, et Toyota ja Hyundai ei ole Meeke'ist kindlasti huvitatud. Samas leiti, et M-Sport võib britile aga võimaluse anda. Nii muutuks M-Sport kindlasti tugevamaks, kuna praegu on neil tiimis kaks täiskohaga sõitjat Sebastien Ogier ja Elfyn Evans ning kolmas mees Teemu Suninen lööb kaasa valitud etappidel.