Adamo soovib, et Austraalia kruusal läheks üks Hyundai reedel rajale võimalikult hea stardipositsiooniga - ehk võimalikult tagantpoolt. Kuna reedene stardirivi pannakse paika MM-sarja üldjärjestuse järgi, tähendab see, et kui Dani Sordo tahab Austraalias võistelda, ei tasu tal oma koduetapil Kataloonias liiga palju punkte võtta, et seeläbi MM-sarja punktiarvestuses kõrgele tõusta. Vastasel juhul stardib tema asemel Craig Breen, kes on tänavu osalenud vaid Soome MM-rallil. Sel nädalalõpul toimuval Walesi rallil Sordot stardis ei ole.

"Austraalia on etapp, kus tee puhastamisel on väga oluline roll. Vaatame, kus Dani pärast Kataloonia etappi punktiarvestuses asub," sõnas Adamo Autospordile.

"Sa võid olla maailma kiireim sõitja, kuid kui pead teistele teed puhastama, on sinuga kööga. Tahan esmalt üldseisu näha, enne kui [Sordo ja Breeni vahel] otsuse teen."

Teoreetiliselt on võimalik ka olukord, kus Hyundai kindlustab endale kahe järgmise ralliga võistkondliku tiitli sootuks ära ning saab Austraaliasse sõita pingevabalt. Selleks oleks neil tarvis lähima jälitaja ees 44-punktist edumaad - hetkel edestatakse Toyotat 19 silmaga.

MM-sarja punktiseis enne Walesi etappi:

1. Ott Tänak 210
2. Sébastien Ogier 193
3. Thierry Neuville 180
4. Andreas Mikkelsen 94
5. Kris Meeke 86
6. Jari-Matti Latvala 84
7. Teemu Suninen 83
8. Esapekka Lappi 80
9. Elfyn Evans 78
10. Dani Sordo 72
11. Sébastien Loeb 39

MM-sarja võistkondlik punktiseis enne Walesi etappi:

1. Hyundai 314
2. Toyota 295
3. Citroen 259
4. M-Sport 184