Korraldajad teatasid otsusest möödunud nädalal. Kohaliku ralli ärajäämine on tekitanud küsimärke ka Ypresi MM-ralli osas. Nimelt on Belgias koroonanumbrid olnud viimasel ajal tõusuteel. Viimase ööpäevaga tuli juurde näiteks 5327 uut koroonajuhtumit ning koroonaviiruse tagajärjel suri 16 inimest.

Belgia MM-etapp peaks praeguse seisuga toimuma 19. - 22. novembrini. Möödunud nädalal lisandus WRC-sarja kalendrisse veel üks etapp, kui 4. - 6. detsembrini peetakse Itaalias Monza ralli.

Rahvusvahelise Autospordiliidu FIA rallidirektor Yves Matton sõnas DirtFishile, et kui peaks juhtuma halvim stsenaarium ehk mõlemad rallid jäävad koroona tõttu ära, siis MM-tiitel antakse ikkagi välja. "Reeglid on väga selged, kui olukord muutub selliseks, siis tiitli anname välja," rääkis belglane.

Tänavu peetud kuus MM-etappi. Sardiinia ralli järel jätkab liidrina Elfyn Evans, kelle on koos 111 punkti. Talle järgnevad Sebastien Ogier (97) ja Thierry Neuville (87). Valitsev maailmameister Ott Tänak on 83 silmaga neljas.