Ogier tegi lõppenud hooajal mitmel puhul Citroeni suunas kriitikat ning prantslase sõnul oli auto kohati nii halb, et sellega ei saanudki kiiresti sõita. Budari sõnul käis aga kõva arendustöö ning tulevaks hooajaks oleks seis olnud tunduvalt parem.

„Meil käisid Sebastieniga juba mõnda aega läbirääkimised. Arutasime tema lahkumissoovi üle. Üritasime leida argumente tema jäämiseks. Rääkisime uuendustest, mis oleksid Monte Carlo ralliks valmis saanud. Tundub, et mujalt tulnud argumendid veensid teda rohkem,“ viitas Budar kuulujuttudele, mis viivad kuuekordset maailmameistrit Toyota ridadesse.

Budar tunnistas, et Ogier'l oli meeskonnaga leping 2020. aasta lõpuni ning võistkonnast lahkumine ei kujunenud ilusaks. Tõenäoliselt võime sellest juhtumist tulevikus veel nii mõndagi kuulda.

„Tegelikult oligi tema leping 2020. aasta lõpuni. Tegemist on lepingu rikkumisega. Sellisel juhul jõuab asi kohtusse või suudame leida omavahel mõistliku kokkuleppe,“ andis Budar mõista, et vaatamata Citroeni MM-sarjast taandumisele ei ole olukord veel nende jaoks lõppenud ja Ogier'ga arutatakse lepinguasju edasi.