Laupäevasele võistluspäevale läheb liidrina vastu üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb. Teisel kohal paiknev Thierry Neuville jääb temast maha 1,2 sekundiga. Ott Tänak hoiab kahe katse järel seitsmendat kohta, kaotust Loebile on 4,8 sekundit.

Nii Tänak kui ka Neuville kirusid teise kiiruskatse järel FIA-t ja Türgi ralli korraldajaid, kes ei tahtnud sõitjaid kuulda võtta ja tolmava tee tõttu stardivahesid kolmelt minutilt pikemaks venitada.

"Mõistagi on meil hea meel kaksikjuhtimise üle," rääkis Adamo meeskonna pressiteate vahendusel. "Samal ajal on ka kurb meel, sest päeva teine katse tekitas meie sõitjatele tolmu tõttu probleeme. Mõned inimesed kutsuvad seda ralliks, mina kutsun seda millekski, millega tuleb paremini hakkama saada."

"Loodetavasti on homseks sellest midagi õpitud," jätkas itaallane. "Siiski oleme praegu esimesel ja teisel kohal ehk tasub keskenduda positiivsele. Oleme varasemalt näinud, kui ennustamatuks see ralli võib kujuneda, seega ootab fänne kindlasti põnev võistlus ees."