Teatavasti plaanitakse võtta WRC-sarjas 2022. aastast kasutusele hübriidtehnoloogia. Kui üldised põhimõtted on paika saadud, siis autode täpseid parameetreid veel mitte. Suurim hirm on aga, et üleilmse eriolukorra tõttu tuleb hübriidtehnoloogia kasutusele võtmine edasi lükata. Nii Hyundai kui M-Spordi kohta on juba spekuleeritud, et sellisel juhul ei pruugi nad enam autoralli MM-sarjas jätkata.

"2022. aasta masin peab saama valmis. Praegu seda veel ei eksisteeri," rääkis Andrea Adamo Itaalia meediale. "Plaan oli teha esimesed testid tänavu oktoobris või novembris, kuid tõenäoliselt peame selle edasi lükkama järgmise aasta jaanuarikuusse."

"Seda autot ei saa pooleli jätta, sest oleme olukorras, kus autofirmad kaotavad miljoneid, kui mitte miljardeid eurosid," lisas itaallane. "Seega võetakse kulude kärpimisel esimesena ette vähem vajalikud valdkonnad. Motosporti peetakse kasulikuks täpselt nii kaua, kuni see on õigustatud. COVID-19 on teinud masina arendamise keerulisemaks, sest kõik peavad töötama kodust. See on aga probleem kõigi jaoks."