Eelmise nädala lõpus tegime Sardiinias kaks päeva tõsist testimist ja kuna Sardiinia teede iseloom ning pinnas on Portugalist vägagi erinevad, oli tööd piisavalt. Ise keskendusin pigem auto mugavaks seadistamisel, samas insenerid otsisid lahendusi, et autole saaks piisavalt jahutust. Aasta kuumim ralli ei saa kindlasti lihtne tulema ei autodele, rehvidele ega sõitjatele.

Samal ajal jälgisin mängu Eestis toimunud Harju rallil ja hoidsin kergelt näppu pulsil, aga lõpuks Georgile üldvõit ja noored Torn ja Ojaperv R2 klassis esimene ja teine. Ehk tundub, et poisid saavad hakkama küll!

Ülejäänud päevad kuluvad üldiselt koduste toimetuste peale, võimalusel päeval korra trennis, sõbraga sai squashi mängitud ja mõned korrad jõsaalis võimlemas.

Enamus õhtuid istun aga arvuti taga ja vaatan üle rallil tulevaid katseid. Lisaks tuleb teha seadistuse plaan kõikidele katsetele ja vaikselt hakata mõtlema, kuidas rehve jagada nii, et jätkuks ralli lõpuni. Ühesõnaga toimetamist jätkub.

Üldiselt kui aus olla, teen kodus olles nii vähe kui võimalik ja annan peale vähe puhkust. Nüüd väike nädalavahetuse tšill ja tagasi lennukisse. Tänaseks päevaks juba pea 80 lendu lennatud ja oleme alles juuni alguses, saab veel istuda küll…