Lisaks avati MOMU Mootorispordi Muuseumi erinäitus ERM’is "Eesti mootorisport 1921-2021" ja allkirjastati koostöölepingud Rally Estonia suurtoetajatega.

Pressikonverentsil osalenud rallisõitjad ja nende mõtted:

Gregor Jeets: "Siin baltikumis on R2 tase olnud kogu aeg kõva, aga see aasta on kõik kohal. Kindlasti tuleb väga huvitav võistlus ja see on suurepärane võimalus kõigi jaoks. Saame tuttavatel teedel end proovile panna ja kellelegi end ka tõestada. Ma arvan, et minu jaoks on see aasta vaatamata viirusele isegi hästi läinud. Olen saanud mitmel võistlusel osaleda ja tegeleda füüsilise ettevalmistusega"

Raul Jeets: "Vastab tõele, olen kõikidel Rally Estonia üritustel stardis olnud. Selle ürituse jaoks oleme end alati kokku võtnud. Uus formaat MM-ralli näol teeb ürituse hoopis teistsugusemaks. Selle kümne aasta jooksul on alati midagi erilist suudetud välja võtta. Loomulikult teeb (kodus võistlemine) enesetunde lihtsamaks. Meil Andrusega (kaardilugeja Andrus Toom - toim) on lihtne eesmärk - võtta maksimum ja teha sporti. Läheme tulemust tegema ja vaatame, kuidas võistlus kulgeb."

Egon Kaur: "2017. aastal alustasime prototüüp masinaga - kas mul on kahju, et ei saa sellega Rally Estonial osaleda (Kaur võistleb septembris Škoda Fabia R5 Evoga - toim)? Tänu Lõuna-Eesti rallile, kus oli väga tihe konkurents R5 masinate seas, saime võrdluse kätte. Seega saime 2017. aastal seatud ühe eesmärgi täidetud ning nägime, et sellega saab võidu sõita küll. Oleme väga rahul. Tahame end tippudega võrrelda. Võrus oli omas arvestuses Rootsi MM-ralli võitnud Jari Huttunen kohal ja me ei jäänud kaugele maha. Võrdleme end ikka kõige teravama tipuga.

Roland Poom. "Eesmärk oli startida Hyundaiga, aga erinevatel logistilistel põhjustel jäi see ära. Lõpuks võib-olla oleksime võinud selle saada, aga see selleks. See auto (Ford Fiesta R5) debüteeris mullusel Rally Estonial. Tõenäoliselt said lapsevead ära parandatud. Uusi kogemusi on liiga palju tulnud Viimasel kolmel rallil on mul olnud uus auto. Keegi ei lähe kaotama, kogu rivi läheb võitma. Kõik esimesele kohale ei mahu, aga loodetavasti mina sinna jõuan."

Georg Linnamäe: "Jäime väga rahule Lõuna-Eesti ralliga. Ralli oli küll üleeile, aga olen edasi liikunud ja keskendume järgmisele.Ei taha liiga kaua endale õlale patsutada."

Rainer Aus: "Eelkõige tulime tegema seda, mis eelmine aasta pooleli jäi. Vahepeal me sõitnud pole ja kui WRC ralli koju kätte tuli, hakkas asi liikuma. Ühel hetkel oli sponsorite leidmine juba omaette eesmärk. Õnneks kõik õnnestus ja nüüd tuleb proovima minna. Seltskond on väga korralik koos. Viimati olin kruusateedel 60 nädalat tagasi ralliautos. Ei ole veel proovida saanud, väike ärevus on ikka sees. Mida lähemale ta jõuab, seda põnevamaks see läheb. Kerge kindlasti olema ei saa. Kui jõuaks veel pisut testida ja seadistuse kallal tööd teha - jäi eelmine aasta tegemata. Tahaks ikka etteots jõuda. Kohti välja lubama ei hakkaks, aga usun, et kiirus on olemas."

Robert Virves: "Omalegi üllatuseks sai kolmandik eelarvest tänu headele annetajatele kaetud. Nagu öeldud, siis olen noor mees - veri on mujal, kui peas. Muidugi tahaks võidu peale sõita, aga tuleb realist ka olla. Kõik tahavad võita, aga see on väga keeruline eesmärk, Kui õnnestuks TOP3 tulemus teha, oleks väga hästi.

Ken Torn: "Vahepeal on raskemaid aegu olnud, kurvid olid liiga kitsad või keerasid valele poole. Usun, et väike paus aasta algul tuli kasuks - uuesti väike boosti. Natuke teistsuguse lähenemisega sõitudele. (Võidukohustus) kõlab uhkelt, aga lihtne see pole. Mis siin salata, lähme anname endast parima. Usun, et kui teeme oma asja, siis miks mitte. Mina ei alahinda ühtegi konkurenti, aga eks vaatame punktitabelit. Esimesed viis on väga tublid ja ega keegi kinkima ei tule midagi."

Karl Kruuda: "Nagu öeldud, siis ühtegi kingitust ei tehta. Siinne eestlaste rivi on piisavalt tugev, et väljaspoolt tulevatele sõitjatele koht kätte näidata."

Gustav Kruuda: "Mina Karli konkurendina ei võta. Pigem vaatame kahekesi, et kuidas saaksime teistele vastu."

Priit Koik: "Kõige suurem võistlus, kus saab sõita. See on väga ideealne, et selline asi toimub. Olen Lõuna-Eesti ralli üle õnnelik, suutsime noored tegijad selja taha jätta. Lootsime ka (Raul) Jeetsi selja taha jätta ja 0,4 sekundiga sai tehtud."

Kaspar Kasari: "Lapsest peale on see suur unistus olnud ja lõpuks on see täitumas. Kindlasti on koduteedel väike eelis ja tahame võrrelda end tippudega."