See näitab, et huvi Eesti tähtsaima rallivõistluse vastu on suur. On ju siin kohal lausa autoralli MM-i teine mees Jari-Matti Latvala, kes küll absoluutarvestuses paremusjärjestuses kaasa rääkida ei saa, kuid lustib Lõuna-Eesti radadel siiski Historic klassi masinaga. Samuti tõstab huvi Lõuna-Eestis toimuva vastu Läti meistrivõistluste ja NEZ-sarja etapp, mis paralleelselt kõikide teiste sarjadega siin peetakse.

Kokku on tänavune Rally Estonia viie meistrivõistluste sarja osavõistlus. Teistkordselt toimub Eestis autospordi Euroopa meistrivõistluste etapp: FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistlused, lisaks on Rally Estonia Eesti autoralli meistrivõistluste 4. etapp, Läti autoralli meistrivõistluste 5. etapp, Michelini Eesti KV 4.etapp ja Põhja-Euroopa regiooni (NEZ) ralli meistrivõistluste 5. etapp kaasaegsetele ralliautodele.

Delfi on oma ekipaažiga alates homsest samuti Otepääl kohapeal ning lugejateni kirjas, pildis ja videos selle suure sündmuse telgitaguseid ja tipphetki vahendamas!