Misso lähedal toimunud testipäeval sõideti ca 75 kilomeetrit. „Tänane päev oli meile väga hea ja vajalik. Aasta on möödas sellest, kui sõitsime viimati Eesti teedel, mis on selle sarja ühed ägedamad. Kiirus, hüpped, see on võrratu adrenaliin, mis siit saab. Saime täna taas tunnetuse, kuidas kiiretel katsetel sõita ja meie Skoda Fabia R5 on ka nüüd sellises seades, nagu me seda soovime. Selles osas oleme kindlasti ralliks valmis. Olen varemgi öelnud, et konkurents on siin tihe ja meie selge eesmärk on igal aastal kodus teha parem tulemus kui eelmine aasta. Ühtlasi tahaks teha ka FIA ERC sarja parima tulemuse või korrata senist parimat, milleks on Kreeka neljas koht. Tegu on kiire ralliga ja me jälgime kogu aeg, mida teevad konkurendid, millist kiirust nad näitavad ja püüame nendega samas tempos püsida,“ rääkis Raul Jeets pärast testipäeva.

Teisipäevasel testipäeval oli kohal ka TV3 Seitsmesed Uudised ja uudislugu testist ja Rauli ning Andruse intervjuusid saab näha ning kuulda juba kolmapäevastes Seitsmestes Uudistes.

auto24 Rally Estonia sõidetakse 15.-17. juulil, reedel algavad auto24 Rally Estonia tegevused juba kell 13.00, kui sõidetakse kvalifikatsioonikatse Vana-Otepääl. Tartus, Raekoja platsil asuval poodiumil tasub olla juba kell 17.30, kui sealt sõidavad üle Historic autod. Kell 18.00 valivad prioriteediga sõitjad kvalifikatsioonikatse tulemuste alusel endale stardikoha, kell 18.15 on sõitjate avalik pressikonverents ja kell 18.30 autogrammide jagamine. Kell 19.00 sõidab esimene FIA ERC sarja võistleja üle stardipoodiumi. Tartu linnakatse start on kell 20.00.

Laupäeval sõidetakse 9 katset, päeva lõpetab Elva linnakatse, mille Raul ja Andrus eelmisel aastal võitsid. Pühapäeval sõidetakse 6 kiiruskatset. Kokku tuleb 16 kiiruskatse peale 211,45 katsekilomeetrit. Ralli finišipoodium Tartus Raekoja platsil on pühapäeval kell 17.00.

auto24 Rally Estonia kodulehekülg, kus on ka live tulemused: rallyestonia.ee