Škoda Fabiaga sõitnud 20-aastane Volver oli oma klassis pikalt viie-kuue parema seas, aga avarii jättis tema ja kaardilugeja Margus Jõerandi pealtvaatajaks.

"Kahjuks üsna ralli lõpusirgel, eelviimasel katsel, lõppes meie jaoks kõik üsna ootamatult. Hetk pärast meie startimist viimasele kruusakatsele saime peale paduvihma. Nähtavus oli väga kehv ning uued saviteed muutusid etteaimamatult libedaks. Ühes lauges paremkurvis kadus autol kogu pidamine ning kaldusime pehmelt vasakule kraavi. Auto oli juba peaaegu kraavist välja tulemas, kuid läbi kõrge heina ei näinud eesolevat truupi, mida tabasime suurel kiirusel. Kokkupõrke tagajärjel lõpetasime põllul vasakud rattad alt. Tekkinud kahjustuste tõttu olime sunnitud ralli katkestama.

Soovin südamest tänada kõiki toetajaid, kes minu jaoks Rally Estonial osalemise võimalikuks tegid ja sammuke mind mu eesmärgile lähemale viisid. Samuti suur kummardus kõikide sõprade-fännide-lähedaste ees, kes minusse usuvad!

Kahjuks pean nüüd mõni kuu rallist eemal olema, kuna avariiga vigastasin alaselga ning aktiivset liikumist teha ei saa. Juhtunu mind rivist välja ei löö - sain tulevikuks hulgaliselt uusi kogemusi ning liigun siit edasi ainult suurema hoo ja tahtega!" kirjutas ta oma Facebooki lehel.

WRC-sõitjatest tegi Rally Estonial seljale viga Elfyn Evans (M-Sport) ja tema peab vahele jätma augusti alguses peetava Soome ralli.