Kolm kõrgemalt hinnatud lugu on siinkohal teie ees!

"Tõelist rallifänni ei heiduta vihm, äike ega päike. Eelmisel aastal sadas ikka päris korralikult kõik need kaks päeva ja minu rallifänn istus suure valge vihmavarju all kõik need päevad/katsed (see oli ikka lahe vaatepilt). Kusjuures paljud teised liikusid ringi (siia ja sinna) ja otsisid kuiva kohta, kus seda imelist elamust saada." Annika Jõgi.

"Sai käidud kunagisel EOS Rallyl ja seal filmitud, kui Alaküla hüppe peale tuli suurel kiirusel vana Mitubishi. Lendas vasakule poole tee serva ja seejärel paremale poole ja rullis ca 10 korda üle katuse. Olin ise just seal, kuhu see auto lendas. Ja minu videokaamera jäi auto alla ja läks puruks. Ja muidugi vägev ralli elamus oli ka see, kui (Raul) Jeetsil oli veel EVO9 ja sai kõrvalistmel Otepää mägistel teedel rallitatud." Hr Kert.

"Eredaim kogemus kaitseväe päevilt, kui pidin Võru rallit turvama. Pidin turvama üht järsu kurvi kohta, kus inimesed muidugi ei suutnud püsida lintide taga, nende ohjeldamiseks pidin paar pauku õhku laskma ja oligi edasine ralli vaatamine korralik, sain ise ka kenasti rallile kaasa elada." Siim Simson

Palju õnne võitjatele! Kõiki lugejate meenutusi saad lugeda meie Facebooki lehelt