Neist teemadest ja Eesti rallispordi järelkasvust kutsusime stuudiosse rääkima kaardilugeja ja ralliametniku Kuldar Siku.

Sikk oli žürii liikmena ametis ka äsja lõppenud Viru rallil ning tõdes, et nii suur publiku hulk, nagu laupäeval Virumaale kokku tuli, oli tallegi mõnes mõttes üllatus, sest varasemad Viru rallid pole pealtvaatajate arvu poolest olnud viimasele ligilähedasedki. Kuigi publikunumbrit ametlikult kokku pole veel löödud, võib kindlalt väita, et püstitati selle ürituse rekord.

Viru rallist rääkides kommenteeris Sikk ka pühapäeval meedia vahendusel massidesse läinud videot, millel oli näha ühe fotograafi napp pääsemine.

Sikk oli ühtlasi ärajäänud DirtFishi ralli peakorraldaja. Saates kuuleb, kui kaugel oldi augustisse planeeritud ralli korraldamisega ja millised olid korraladajate plaanid publiku raja äärde lubamise ja hajutamisega.

Eesti autospordiliidu rallikomitee esimehena on Sikk ühtlasi õige mees rääkima Eesti rallispordi tulevikust, noortele mõeldud koolitusprogrammidest ja juunioride Eesti meistrivõistluste boonussüsteemist.

Saatejuht on Gunnar Leheste. "Kuuenda käigu" meiliaadress on kuueskaik@delfi.ee

Head kuulamist!
1x
00:00