Mitsubishi Lanceriga kihutav Kaur on eneselegi üllatuseks hetkel rajal kiireim eestlane. Siim Plangi on viiendal kohal, Rainer Aus hoiab kuuendat ja ainsana eestlastest R5 masinaga sõitev Raul Jeets kaheksandat positsiooni.

"Peab rahul olema. Ei oodanud, et pärast kolmandat katset nii kõrgel kohal oleme. Selles mõttes plaanipärane. Rütm ei ole kõige parem olnud, aga läheb tasapisi paremaks. Lukjanukist oleks juba puht füüsiliselt selle kümme aastat vana autoga raske jagu saada, aga anname endast parima, et teisel katsel ta elu raskeks teha," ütles Kaur pärast kolme katset Tehvandi staadionil meediaalas.

Ralli liider Aleksei Lukjanuk: "So far so good! Katsed on väga ilusad. Kiiremad, kui ma R5 autoga ehk ootasin. Võib-olla on liiga palju sirgeid, aga ma harjun sellega ära. Head meelt teeb, et ma olen lõpuks teistest pisut kiirem. Kõik on olnud sujuv ja rahulik. Meil on kurvides hea pidamine. Teisel läbimisel peaks veidi raskemaks minema, sest Eesti mehed teevad kindlasti legendis korrektuure ja sõidavad kiiremini. Aga koha üle ei saa tõesti nuriseda!"

Kaheksandat kohta hoidev Raul Jeets: "Hommikul sõitsime natuke ettevaatlikumalt, kuna ei teadnud, kui libe on ja kuidas pidamine on. Aga teeolud on paremad, kui me arvasime. Eks teise ringiga tuleb natuke rohkem pingutada. Varu on kõvasti. Püüame nüüd oluliselt kiiremini sõita."

Ralli jätkub juba kell 11.55 neljanda katsega (13,53 km), mis on kordus tänase päeva avakatsele.