Fänniala kõige populaarsem atraktsioon on vaieldamatult selfie-tõstuk, mille Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus on projekti #VisitEstonia raames üles seadnud täiesti tasuta tarbimiseks. Arvestada tuleb umbes 15-minutilise järjekorraga, kuid 16 meetri kõrguselt avaneva vaate pärast tasub see väike veerandtund end kindlasti ära.

"Soovime, et tuhanded võistluse jälgijad jagaksid läbi sotsiaalmeedia oma sõpruskonnale infot, et nad on Eestis ja neil on siin tore," ütles EAS-i turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso. "Üritusel on selleks sisse seatud ilmselt maailma suurimad selfipulgad ehk selfie-tõstukid ja ka instagrammiraamid, kus pilti tehes ja #visitestonia hashtagiga üles laadides saab võita lennukipiletid kahele Nordica otselendudele."

EAS-i üks suuremaid projekte saab teoks homme, kui Eurospordi teleülekande jaoks moodustatakse Märt Agu lavastamisel inimestest Eesti kaardi kuju ja Eesti nimega inimlogosid, mis siis helikopteri pealt videosse võetakse.

"Inspiratsiooni oleme saanud Tour de France’ist, kus iga küla ja linn pingutab, et kuidagi lahedasti rahvusvahelisse telepilti mahtuda, ajal mil velotuur sealt mööda sõidab," selgitas Mutso ja lisas, et ühisürituseks on juba registreerunud üle kahesaja inimese, kuid huvilised saavad jätkuvalt liituda. Lisainfot selle kohta leiab Facebookist.