"Olen kuulnud, et taustal mõned spetsialistid ütlevad, et ei ole meil kõige teravamat tippu kohal, aga mina ütlen, et enam teravamaks seda tippu ajada ei saagi, kui minu kõrval istub MM-ralli teine mees. Eestlased on harjunud, et kõik on kõige paremini. Sebastien Ogieri ja teisi sõitjad on muidugi raske kohale saada, aga me peame oleme väga õnnelikud, et Jari-Matti on siin. Usun, et näeme ka absoluutarvestuses põnevaid duelle ja teistes rühmades samuti. Usun, et tuleb kõige tasavägisem Rally Estonia läbi aegade," ütles Aava pressikonverentsil, kus oli kohal ka autoralli MM-sarjas pärast poolt hooaega ja enne augustikuist Soome rallit teist kohta hoidev Jari-Matti Latvala.

Latvala on reedel startiva Rally Estonia kõige nimekam osaleja, kuid soomlane ei võistle tavaklassis, vaid Historic autode seas.

Uudis Latvala osalemisest Rally Estonial tehti teatavaks juba 18. juuni pressikonverentsi. Sõiduvahendiks on tal Historic-klassi Audi Quattro - masin, mille sarnasega sõideti 1981.-1982. aastal MM-rallit.

Latvala hoiab pärast seitsmendat MM-rallit, Sardiinia rallit sarja üldarvestuses Sebastien Ogieri järel teist kohta. Kolmas on Thierry Neuville, neljas Sebastien Loeb. Eestist edasi põrutab Latvala juba tagasi Soome, kus peetakse 1.-3. augustini Neste Oil Rally Finland.

Vaata Delfi intervjuud Urmo Aavaga videost!

Vaata SIIT, millise masinaga Jari-Matti Latvala Otepääl sõidab.