Tallinna lauluväljak on Eesti esirallipaarile Ott Tänakule ja Martin Järveojale märgilise tähendusega. 2013. aastal võistlesid nad esimest korda koos ühes autos just lauluväljaku katsel, mille lõpetasid absoluutarvestuse kolmanda ajaga. Kui tol korral pidi Järveoja piirduma kaardilugemisega, siis seekord saab Elvast pärit noormees ka ise rooli taha.

Lisaks Tänakule ja Järveojale on Delfi rallipäeval osalejatest varasem lauluväljaku katse kogemus olemas Järveoja endisel piloodil Karl Kruudal, Toyota Gazoo Racingu meeskonna eestlaste jaoks asfaldirallidel gravel crew’ (esiauto) tööd tegeval Martin Kanguril, Eesti autorallilegendil Margus Murakal, tänavustel Eesti meistrivõistlustel absoluutarvestuse teist kohta hoidval Egon Kauril ja endisel rallisõitjal Renee Pohlal.

Peale eespool nimetatud meeste tulevad krosskartidega starti Ralf Aron (vormelisõitja), Kevin Korjus (ringrajasõitja), Eero Nõgene (krosskardisõitja), Sten Oja (mitmekordne Eesti meister rallikrossis), Raul Orav (krosskardisõitja). Võistlejate nimekiri pole veel lõplik ja saab enne võistlust kindlasti lisa.

Kui kiireimad ringid teevad Delfi rallipäeval võistlejad krosskartidega, siis kõigi autospordisõprade rõõmuks on Ott Tänak lubanud endaga kaasa võtta tänavuse võistlusauto Toyota Yaris WRC, millega fännid saavad lähemat tutvust teha ja näha meie ralliässa sellega lauluväljakul sõitmas.

Põnevat tegevust jagub ainukordsel rallipäeval kogu perele. Avatud on laste- ja toitlustusalad ning publikuni tuuakse mitmekülgne meelelahutusprogramm, kus esinevad Arop, Koit Toome ja Smilers.

Päeva juhib ralliekspert Margus Kiiver.

Võistlust korraldab Ekspress Meedia.

Pileteid saab osta SIIT. Soodushinnaga piletid on saadaval aprilli lõpuni.