Suure skandaaliga lõppenud Argentiina etapp andis signaali, et Marquez ja selle aasta Honda võivad olla pidurdamatud. Vaatamata kohale lõpuprotokollis oli Marquez kiiruse poolest teistest peajagu üle. Cal Crutshlow võitis küll Hondaga, aga kui võtta võrdluseks võidusõidu üldaeg, siis kaotas Crutshlow 6,35 sekundiga.

Kui üldiselt on olnud Hondad Texases kiired, siis statistika räägib Marq Marquezi kasuks, kes pole Texase rajal kordagi kaotusekibedust tundnud. Eks sellepärast teda sealmaal Mr. America’ks ka kutsutakse. Igal juhul lihtsalt midagi ei tule, sest konkurendid on samuti kõvemad kui kunagi varem. Eelkõige Dovizioso, Rossi, Zarco ning kindlasti Suzuki esisõitjaks tõusnud Alex Rins.

Huvitavaks teeb etapi asjaolu, et kired, mis Argentiinas kahe suure võidusõitja vahel lõkkele lõid, pole jahtunud. Paljugi hakkab sõltuma sellest, kui hästi ennast vaos suudetakse hoida ja eks eelolev etapp näitab, mis jälje Argentiina Rossile ja Marquezile jättis. Kindlasti tuleb väga põnev võidusõit ja julgen öelda, et poodium saab jällegi erinev eelmisest etapist.

MotoGP ülekanded juba sel nädalavahetusel nii Viasat Sport Balticus kui Viaplays!