Massa tiimi kuulunud Rodrigo Dantas pidas rajal tihedat võitlust Tuka Rochaga, kes üritas kinni püüda esikohal sõitnud Massat.

Sõidu käigus oli Rocha ja Dantase kartide vahel mitu korda kontakt ning järjekordse vahejuhtumi järel jäid mehed kummivalli äärde seisma ning andsid rusikatele vaba voli. Dantas surus Rocha asfaldile ning tagus rusikaga vastu konkurendi kiivrit. Olukorra pidid lõpuks lahendama turvamehed.

Mõlema mehe tiimid (MDG Matrix ja Sambaiba Centerbus Racing) diskvalifitseeriti lõpuks täies mahus.

Massa sõnul käis kahe tiimi vahel võitlus terve võistluse jooksul. “Nägin mitmeid asju ja selle põhjal oleks tulnud kohe terve tiim diskvalifitseerida,“ sõnas Massa Autospordi vahendusel. “Seda aga ei juhtunud ning sellele järgnes sõda ringrajal. Minu jaoks oli seda kurb näha. Eriti kurb olin seetõttu, et üheks osapooleks oli minu tiim. Sõitsin ise samal ajal, kuid vabandan juhtunu pärast kõigi ees. Ma ei ole midagi sellist oma karjääri jooksul varem näinud.“

Võistluse võitis lõpuks endise vormel-1 tähe Rubens Barrichello tiim Hero #71. Võitjate meeskonda kuulusid Barrichello, Giaffone, Rafael Suzuki, Gary Carlton, Diego Nunes, Beto Cavaleiro, Porto Kiko, Arthur Leist, Rafael Martins, Dudu Barrichello ja Joao Cunha.