Esimesel katsel esimesena startinud Gaurav Gill oli sõitmas parasjagu 145km/h, kui keset ühte vasakkurvi seisis keset teed mootorratas, mille otsas istusid kolm inimest - mees, naine ning nende alaealine poeg. Kõik kolm pereliiget surid kohapeal saadud vigastustesse. Avariis sai viga ka Gill ise, kes vigastas oma ribisid ning tal oli pärast raskusi hingamisega. Rallimees viidi haiglasse kontrolli, mehe elu ohus pole."

"Mootorratas seisis keset teed. Gill andis endast parima, aga ei suutnud suure kiiruse tõttu piisavalt pidurdada," rääkis India meistrivõistluste promootor Vamsi Merla. "Me andsime viimase 15 päeva jooksul kohalikele pidevalt hoiatusi suletud teelõikude kohta. Kiiruskatsete ääres seisid ka turvatöötajad, kuid üks mees läks ühe turvatöötajaga vaidlema. Ühel hetkel, kui turvatöötaja oli parasjagu mujale vaatamas, otsustas see mees piirde lõhkuda ja rajale liikuda."

Perekonnast jäi maha vanem poeg, kes sõnas, et tema vanemad ja noorem vend seisid mootorratta kõrval, kui auto neile otsa sõitis. Noormehe sõnul olid turvameetmed ralli ajal ebaadekvaatsed, kohaliku politsei teatel aga hoopis piisaval tasemel.

"See on väga õnnetu juhtum, mis leidis aset vaatamata kõikidele turvameetmetele," sõnas India autospordiliidu president J. Prithiviraj. "Avaldame kaastunnet kogu perele ja kõikidele lähedastele."

Soome meedia andmetel võtsid kohalikud elanikud pärast õnnetust Gilli masina enda valdusesse ja nõudsid ralli korraldajatelt kompensatsiooni ja sõidumehe vahistamist. Politsei on juhtumit uurimas.

Gaurav Gill on mitmekordne India meister ning võtnud osa ka WRC-rallidest. Viimati osales 37-aastane sõitja möödunud nädalal toimunud Türgi etapil, kus ta pidi tehnilise probleemi tõttu katkestama.