"See on väga tore, peale Rahvuste krossi pole ammu tipptasemel motokrossi Eesti telekanalitel näha saanud," sõnas Leok.

Tänavuse MM-i esimese etapi vahele jätnud Leok kavatseb mõne erandiga kõik ülejäänud sõidud kaasa teha. "Võib-olla juulis ja septembris Aasia etappidele ei sõida, see sõltub suuresti sponsoritest, aga teistel olen kindlasti kohal,” ütles Leok. "Jätkan sõitmist Husqvarna tsiklil, trenni olen saanud teha korralikult, enesetunne on hea. MM-etappidel kohad esikümnes oleks suurepärane, aga eks paistab.

Motokrossi MM-i kõige võimsamas sarjas on Leoki kõrval stardis ka Läti ja Leedu mehed. "Üle-eelmise aasta MX2 maailmameister Pauls Jonass ja Arminas Jasikonis sõidavad Husqvarna tehasetiimis ning usun, et teevad häid starte. Baltimaad jälle rohkem pildis!"

Favoriitide sekka arvab Leok üheksakordse maailmameistri Antonio Cairoli (Itaalia), siis 2016. aasta maailmameistri Tim Gajseri (Sloveenia) ja ka mullu võitnud Jeffrey Herlingsi (Holland). Hetkel on hollandlane küll vigastatud ja liitub MM-sarjaga hiljem.

MXGP Suurbritannia etappi näeb juba sel pühapäeval algusega kell 15 ja kell 18 spordikanalil TVPlay Sports+ ning voogedastusteenuses TVPlay Premium, kordusena aga kell 23.45 spordikanalil TVPlay Sports.