Teatavasti paneb Volkswagen rallispordimaailmas pillid kotti ning kolm väga head pilooti - Ogier, Jari-Matti Latvala ja Andreas Mikkelsen - ning nende kaardilugejad jäävad lageda taeva alla. Prantslast on meedias seostatud Citroeni ja M-Spordiga, viimases võib temast vabalt saada Ott Tänaku tiimikaaslane.

Portaal Crash.net kirjutab, et mõlemad tiimid ootavad Ogieri eelolevatel nädalatel oma autot testima. Mees kinnitab läbi lillede kuuldusi.

"Mul pole tuleviku kohta muud öelda, kui et järgmised päevad ja nädalad saavad olema kibekiired. Loodetavasti saan teile juba varsti rohkemat öelda," ütles Ogier pärast Austraalia rallit.

"Ajad on rasked, aga ma pean vaatama edasi. Vahel juhtub ootamatuid asju. Aga ma jään seda aastat hea sõnaga meenutama. Kes teab, mida tulevik meile toob."

Siiani üpris ümmargune jutt läheb veidi detailsemaks, kui juttu tuleb Volkswageni sõitjatele mõeldud kompensatsioonist. "Loodetavasti saame selle lahendatud. Meil on sõlmitud härrasmeeste kokkulepe, et ma saaks oma tuleviku nimel tööd teha," kinnitas ta. "Loodan, et saan Euroopasse naastes kohe uue projekti kallale asuda, sest Monte Carloni on jäänud vaid mõned nädalad. Oleme avaetapil optimaalse konditsiooni saavutamiseks juba niigi hiljaks jäänud."

"Pole saladus, et mul on mõnede tiimidega kõnelusi olnud. Järgmine samm on nendega tihedamalt tööd teha ning aimu saada, mis minust edasi saab. Tahaksin enne lepingu sõlmimist nende autosid proovida - tunnetuse saamine uue aasta autoga on väga oluline," lisas Ogier.