Esimesel võistluspäevale mindi vastu kindla tahtmisega võtta asja rahulikult ja mitte üle pingutada, kahjuks aga olid mehed sunnitud võistluse pooleli jätma juba ralli avakatsel. „Sõitsime vasaku esimese rattaga vastu mäenõlva ja selle tagajärjel läks õõtshoob kõveraks ning purunes ka pooltelg. Ratas oli puute tagajärjel viltu all ning autoga edasi sõita polnud enam võimalik,“ kommenteeris juhtunut Pärn. Noormees lisas, et kuna nad ise ei ole veel sisevideot näinud, siis ei osata ka veel juhtunu kohta lõplikku hinnangut anda.

Emotsioonaalselt ei olnud katkestamine ralli avapäeval Pärn – Järveoja jaoks kindlatsi kerge. „Pettumus on suur, aga elu läheb edasi. Juhtunust tuleb õiged järeldused teha ja neid enam mitte korrata! Homme on uus päev ja tuleb alustada algusest peale,“ märkis Sander.

Homme jätkub ralli täispika võistluspäevaga. Kokku on laupäeval kavas 6 lisakatset. „Kuna täna saime sõita väga vähe, siis esimeseks eesmärgiks saab olema homme esimese katse lõpuni sõitmine. Seejärel vaatame kuidas edasi on võimalik kiirust tõsta,“ selgitas teise võistluspäeva eesmärke Pärn.