"Testikatse sujus probleemideta. Rajaprofiil on siin väga ilus, seega üritame neid katseid nautida. Tahaksin mõistagi võita, kuid ütlen ausalt, et minu võimalused on väga väikesed. Stardikohal on siin väga suur roll," rääkis Ogier, vahendab Crash.net.

"Esimesena rajale startida ühel aasta raskeimal rallil tähendab ilmselt, et me ei räägi esikoha konkurentsis kaasa. Ma arvan, et minu tiimikaaslasel Jari-Matti Latvalal on väga head kaardid käes," ennustas prantslane soomlase võitu.

Maailmameistritiitli juba kindlustanud Ogier lisas, et kuna tema meeskond Volkswagen loobub MM-sarjas osalemisest, on ta juba pidanud läbirääkimisi mitme tiimiga. "Pole saladus, et olen tiimidega ühenduses olnud ja nüüd kavatsen nende esindajatega ka kohtuda. Kindlasti tahan ma enne lepingu sõlmimist nende autot proovida, et ma teaksin, millega uuel aastal sõitma hakkan," selgitas Ogier.

Austraalia ralli 5,02 km pikkusel testikatsel järgnesid Ogierile tema tiimikaaslane Andreas Mikkelsen ja Ford Fiestal kihutav Ott Tänak.

Esimene võistluspäev algab Austraalia rallil Eesti aja järgi täna õhtul kell 22.56.