Kaheksas katse oli kogupikkusega 508 kilomeetrit, vahendab ruudulipp.ee. Sainz tegi katse viimasel viiel kilomeetril kaks valusat viga, kui jäi kahel korral liiva sisse kinni. See tähendas katsevõitu Al-Attiyahile, Sainz kaotas talle 6.36 ja kukkus teisele kohale, üldarvestuses on vahe 5.14. Ka kolmas koht on Volkswageni sõitja käes, Giniel De Villiers kaotab liidrile 48 minutiga.

Tsiklite arvestuses libisevad teistel eest KTM´i esinumbrid. Järjekordse katsevõidu sai hispaanlane Marc Coma, kes suurendas vahet teisena lõpetanud prantslase Cyril Despres ees. Kahte paremat lahutab 9.19. Kolmas on Tšiili tsiklimees Francisco Lopez Contardo (Aprilia), kes kaotab Coma'le pea 23 minutiga.

Veoautode arvestuses tegi hullu sõitu seitsmekordse Dakari ralli võitja Vladimir Tšagini meeskond. Neile läks kindel katsevõit teise Kamazi ekipaaži ees, mida juhtis Firdaus Kabirov, edu katsel oli 31.49. Kolmas oli katsel samuti Kamazi meeskond, Eduard Nikolajevi juhtimisel. Tšagin võttis sisse koha, kus ta ennast kõige paremini tunneb - üldliider, edu Kabirovi ees on 3.27.

Äramärkimist väärib Tšagini katseaeg, ta oli kõikide startijate peale kiirusel viies. Ettepoole jäid vaid neli Race Touaregi, kiireimale Al-Attiyah'ile kaotas Tšagin 45 minutit. Samas tsiklite katsevõitjast Marc Coma'st, kes taltsutab 170 kilost KTM'i, oli üle 10 tonnise täismassiga Kamazi roolinud Tšagin neli minutit kiirem.

Quadide arvestuses jätkab kindla liidrina Argentina võidusõitja Alejandro Patronelli (Yamaha).

Vaata Nasser Al-Attiyah ja Carlos Sainzi duelli Dakari ralli 8. etapil: