Kui Kvapil sellest reedel telefoni teel esimest korda kuulis, arvas, et tiim teeb tema kulul nalja.

"Nad ütlesid, et autoga on probleem. Arvasin, et küllap me selle garaažis ära lahendame, aga nad ütlesid: "Ei, auto on kadunud.""

Auto numbriga 44 kuulus väikese eelarvega tiimile Team XTREME ning seda hoiti Atlanta ringraja lähedal ühe hotelli parkimisplatsil. NASCAR-i üks sponsoreid pakub inimesele, kelle vihje viib 250 000 dollarit maksva Chevrolet' leidmiseni, terveks hooajaks tasuta boksitee pääset.

"Olen sellega tegelenud alates 1979. aastast. Olen viibinud ilmselt 1200 hotellis ja 1200 ringrajal, kuid midagi sellist pole varem juhtunud. See on hullumeelsus. Aga iga asja jaoks on vist kunagi esimene kord," ütles tiimi pealik Peter Sospenzo.

Autot hoiti valges ilma reklaamkirjadeta treileris. Oletatakse, et veokiga minema sõitnud varas ilmselt ei teadnud, et selles ka võidusõiduauto sees on ning arvas varastavat mingit kaupa, mida saab kergesti maha müüa.

"Loodetavasti avavad nad selle ja ütlevad "Oh ei, see pole küll see, mida me arvasime" ning jätavad selle lähima kortermaja ette parkimisplatsile või kuhugi," lootis kohalik politseiuurija Larry Oglesby.