Corberi jaoks lõppes nädalavahetusel peetud sõit enneaegselt, sest ta põrkas kokku kaasvõistlejaga. Selle asemel, et raja äärest lahkuda, jäi ta hoopis kaitseraud käes konkurente ootama. Videost on näha, kuidas Corberi seisab tee peal ning sihib kaitserauga teist sõitjat Paolo Ippolitot. Ehkki Corberi sai konkurendile pihta, suuremat õnnetust sellest ei tulnud.

Sellega polnud aga asi läbi. Sõidu järel tormas Corberi Ippolitole kallale ning inimestel oli tükk tegemist, et olukord kontrolli alla saada. Videost on näha, kuidas kaklusega ühines üks mustas riietuses mees, kes samuti teist sõitjat ründas. Tegu oli Corberi isaga.

Täna teatas Corberi, et nõustub ükskõik millise karistusega. Kui pikk võistluskeeld talle määratakse, polegi oluline, sest itaallase sõnul ei tule ta enam kunagi mootorispordivõistlustel starti.

"Tahan oma tegutsemise pärast vabandada. Minu sõgedale käitumisele pole mingit põhjendust. Ma ei ole midagi sellist oma 15 aasta pikkuse karjääri jooksul teinud ja loodan, et tulevikus ei saa keegi teine sellise asjaga hakkama. Ütlesin kohtunikele pärast võistlust, et nad võtaksid minult võistluslitsentsi ära. Mõistsin, et minu viga pole võimalik heastada," kirjutas Corberi sotsiaalmeedias.

"Seega otsustasin, et ei osale enam kunagi ühelgi mootorispordiga seotud võistlusel. See on ainuõige lahendus," lisas ta.