Järgmise asjana on vaja paika saada kalender, mille juures arvestatakse nii logistilisi lahendusi kui ka seda, et etapid ei langeks kokku vormel-1 sarja etappidega, kirjutab
.

12 rallit tähestikulises järjekorras on:

Abu Dhabi

Argentina

Hispaania

Kreeka

Mehhiko

Portugal

Prantsusmaa

Rootsi-Norra

Saksamaa

Soome

Suurbritannia

Uus-Meremaa

Argentinas on plaan sõita tavapärasest pikem ralli, mis on WRC sarja promootori North One Sport üks ideedest ja juttude kohaselt jõuab ralli ka Uruguaysse. Mitmes riigis toimuvad rallid on samuti promootori üks tulevikusuundadest ja nii näeme me kalendris Rootsi ja Norra ühist talverallit. Võrreldes selle aasta kalendriga on kadunud Jordaania, mille vahetab välja Abu Dhabi (mis ilmselt saab olema samuti läbi mitme riigi ralli), Sardiinia ja Austraalia, mis hakkab tõenäoliselt roteeruma Uus-Meremaaga.

Kui vaadata veel kaugemale, siis saame ilmselt tulevikus näha rallisid, mis toimuvad Venemaal, Hiinas ja kindlasti on North One Sport üheks sooviks laieneda Ameerikasse. Kõik ahvatlevad sihtturud, kuid küsimus jääb, kuidas sealne rahvas rallit vaatama meelitada.

Mäletatavasti on aastal 2013 meil lootus ka Eestis WRC sarja etappi näha. Poola, Leedu, Läti ja Eesti riike läbiva ralli ühe osana oli juttu ka sellest, et kui 2012 Poolas MM-ralli sõidetakse, siis on see nö peaprooviks, kus nelja riigi organisatsioonid saavad koostööd lihvida. Eesti Autospordi Liidu peasekretäri Arno Sillati sõnul ei muuda Poola puudumine 2012 kalendrist suurt midagi.

„Eks see oli Poola soov saada rallit juba 2012, kuid pikemas plaanis ei muuda see midagi. Plaan teha läbi nelja riigi ralli on endiselt jõus ja meie oleme kõik taotlused FIA'le ja North One Sport'ile edastanud. Kuna tegu on ikkagi uue formaadiga, mille vastu 2012. aasta kalendrit vaadates huvi on olemas, tuleb saada positiivne vastus mitmelt poolt. Alustades FIA'st ja lõpetades tootjatega," rääkis Arno Sillat ruudulipp.ee veebilehele.