Peale suurest spordist loobumist on Grönholm teinud erinevaid starte rallidel ja rallikrossis, kuid sellel aastal mõtleb mees üsna tõsiselt, kus ja kas ta sõidab. Nii ongi kõrvale lükatud selle aasta Portugali MM-ralli plaan, põhjuseks liiga vähene ettevalmistusaeg. „Vajan rohkem testiaega, kui plaanin uuesti rajale tulla. Selleks, et kiire olla, ei piisa vaid mõnest päevast," rääkis Grönholm väljaandele Autosport.

Grönholmilt on korduvalt küsitud, kas ta stardib veel lähitulevikus ka Soome MM-rallil. Sellele küsimusele vastates jääb üsna selge mulje, et rallimees viitab ühe teise ala seitsmekordse maailmameistri tagasitulekule, kirjutab ruudulipp.ee. „Kui ma aastal 2007 lõpetasin, olin ma tipus ja Soome MM-ralli võitja. Ma vihkaks seda, kui tulen Soome rallile tagasi ja sõidan seal viiendale-kuuendale kohale. See on täielik jama," rääkis Grönholm. Samas ei välistanud ta, et mõni start siiski MM-sarjas veel tuleb, tema sõnul oleks parim variant olnud Portugal, kuid see jääb eelpool mainitud põhjustel ära.

Lisaks ei lähe Grönholm sellel aastal ka Ameerikasse, kuulsale Pikes Peak mäkketõusu võistlusele, kus ta eelmisel aastal teiseks jäi. Tema autot ei saada lihtsalt selleks ajaks valmis.