Enne Dubai etappi oli Marten Männi klassi SKI GP1 edetabelis kuuendal kohal ja suurepärast sõitu näidates saavutas ta Dubais selles klassis eestlaste jaoks esmakordselt pjedestaalikoha ja kerkis poodiumi kolmandale astmele.

Viimasele etapile on Männi minemas viiendalt kohalt ja medalikohast lahutamas 23 punkti. Markus Lutsokert, kes osaleb samuti SKI GP1 klassis saavutas Dubai GP-l seitsmenda koha. Kokkuvõttes hoiab ta sarjas seitsmendat kohta.

Naistest oli SKI Ladies GP1 klassis Dubais suurim üllataja Kätriin Nilbe, kes võitis ajasõidu ja tuli esimeses kahes sõidus teiseks. Kolmandas sõidus sai saatuslikuks suur kukkumine ja etapi kokkuvõttes olles lätlanna Krista Uzarega võrdsete punktidega sai määravaks viimase sõidu parim koht, mis oli Läti võidusõitjal. Nilbele neljas koht ja viimasele etapile kuuendalt kohalt minnes lahutab pronksmedalist 13 punkti.

Runabout GP1 klassis võistlev ja Dubaile eelneval etapil kolmanda koha saavutanud Anton Pankratovil sellel etapil väga hästi ei läinud. Nagu tehnikaspordis ikka juhtub, siis maadles ta terve võistluse tehniliste probleemidega ja kirja ainult ühe sõidu ning järgmisele etapile läheb Pankratov üldarvestuses 11. kohalt. Jetispordi MM-sarja viimane etapp toimub ka Araabia Ühendemiraatides. Täpsemalt Sharjahs 18.-20. detsembrini.