Frey, kes on osalenud DTMis alates 2011. aastast ei suutnud konkureerida meeskolleegidega, kuid ta jätkab tulevikus Audi GT-Sport tiimis. Seevastu jääb DTMi Miguel Molina. Hispaanlane jäi küll eelmisel hooajal üldkokkuvõttes 18. kohale (2011 oli ta 11.), kuid ta on sõitnud üksikuid väga häid tulemusi, 2011. aastal saavutas näiteks Hockenheimis DTM hooaja finaalis koguni kolmanda koha.

Mercedes pole oma pilootide nimekirja veel avaldanud. Kuid kuna Stuttgardi autovalmistajagi juurest lahkus Susie Wolff, endine Stoddart, siis tõenäoliselt ei stardi tänavusel hooajal DTMis enam ühtegi daami.
 
DTMi võidusõidu nädalalõpp kestab nüüd ainult kaks päeva

2013. aastal kehtivad DTMis uued reeglid: võidusõidunädalalõpp kestab nüüd endise kolme päeva asemel ainult kaks päeva. „Sellest tulenevalt jääb pilootidele ettevalmistuseks kvalifikatsioonisõiduks ja võistluseks tunduvalt vähem aega. Nii on roolijate DTM kogemused kulda väärt. Seega otsustasime me tänavu loobuda uustulnukatest ja tuua starti ainult kogenud piloodid,” ütles Ullrich. Samas tänas ta Rachel Freyd DTMis osalemise eest: „Raheli osalemine võistlussarjas rikastas meid kõiki,“ tõi esile Audi mootorispordiülemus.

Audi-pilootide keskmine vanus on 28 aastat. “Vanade” sõitjatena stardivad 5. mail Hockenheimis DTMi kahekordsed meistrid Mattias Eksröm (Rootsi) ja sakslane Timo Scheider, samuti endine Mercedese piloot Jamie Green (Suurbritannia).

Noortest saadetakse ringrajale Adrien Tambay Prantsusmaalt (21), kelle isa on tuntud võidusõitja Patrick Tambay ja Miguel Molina (23), samuti Le Mansi võitja Mike Rockenfeller (Saksamaa), Race-of-Championsi tšempion Filipe Albuquerque (Portugal) ja eelmise hooaja kahekordne etapivõitja Edoardo Mortara (Itaalia).
 
Tänavu sõidavad saksa turismiklassi masinad kokku üheksa etappi, sealhulgas sõidetakse esimest korda Moskva motodroomil.