“Pärast viimase kahe kuu tihedat programmi peaks me olema paremini ette valmistatud kui kunagi varem, eriti seetõttu, et mitmel testil sõitsime ka etapipikkuseid otsi,” rääkis Ralf Schumacher. “Esimesel etapil on kõige olulisem finišisse jõuda. Ma arvan, et kui ruudulist lippu näeme, siis on meil suured võimalused poodiumile tõusta. Mulle meeldib Melbourne´i rada väga. Arvestades seda, et tegemist on linnarajaga, on see väga hästi tehtud.”

Ralf Schumacher reisis juba varakult Austraaliasse, et kohapeal aklimatiseeruda.

Montoya jaoks saab see olema teine kord Melbourne´i ringrajal. “Ma pean tunnistama, et mulle ei meeldinud eriti eelmisel aastal Melbourne´is alustada, aga kui harjusin rajaga ära, oli see päris tore koht võistlemiseks,” seletas Montoya.

“See on keskmisest ringrajast küllaltki erinev, sest seal on paar pikka sirget ja neile järgnevad aeglased kurvid. Kuna Melbourne on hooaja esimene etapp, siis on suur küsimärk kõikide kiirus, kuigi ma arvan, et me saame hakkama. Me oleme teinud palju teste, aga sellest hoolimata tahaks enne esimest sõitu veelgi rohkem teha!”

Eelmisel aastal oli Williamsi meeskonnale Melbourne´i etapp kõike muud kui meeldiv. Montoya katkestas tehniliste probleemide tõttu ning Ralfile põrutas tagant sisse Jacques Villeneuve. Avarii tagajärjel sai surma rajakohtunik, keda tabas lendu läinud ratas.