"Kui sa vaatad spordialasid nagu jalgpall või tennis, siis seal pole hiiglasuuri muutusi toimunud. Kui väravad suuremaks teha, kas Messi on siis õnnelikum? Ilmselt mitte, sest ta suudab ilma selletagi väravaid lüüa," rääkis Webber F1i.com-ile.

"Kahjuks ootavad inimesed nüüd 20 möödumist sõidu peale, see on justkui standard. Arvan, et me saaks läbi ka vähemate möödasõitudega ja parema kvaliteediga igal pool mujal. See pole absoluutselt sõitjate probleem, vaid see on midagi, millega nad peavad lihtsalt leppima."

"Ma räägin nende sõitjate eest, kes on stardirivi eesotsas, sest nad ei saa ise öelda, mida nad mõtlevad. Keegi võiks teha statistikat 2015. aasta ja 2000-ndate keskpaiga võrdluses - ilmselt Montoya oleks Sebastianile Malaisias teinud kolme ja poole ringiga! Aga inimesed ei mõtle nii. Nüüd käib ainult üks rehvide säästmine," lisas Webber, kes arvab, et igasugused reeglitemuudatused peletavad inimesi ala juurest pigem eemale.

"Meil tundub hästi vajalik olevat kõiki tehnilisi muudatusi inimestele selgitada. Miks mitte need lihtsalt vaikselt ära teha? Pole vaja oma musta pesu avalikkuse ees pesta. Ei ole vaja kõike selgitada. Enamus inimesi, kellega ma rääkinud olen, on mõistetest nagu "DRS", "pehme" ja "poolpehme" ära hirmutatud - nad tunnevad, et ei saa enam lihtsalt telekat käima panna ja kõike mõista."