Protesti tõttu on lahtised 2WD-B klassi tulemused, mis kinnitatakse pärast vaidluse all olevate masinate läbivaatamist, kirjutab motorsport.ee.

Tehnilise komisjoni juhi Martin Toomi sõnul oli korraldaja poolt tehtud kõik, mis vaja, et võistlus sujuks. “Asi on võistlejate suhtumises,” ütles Toom. “Praegu on aprilli lõpp ja tehtud pole midagi.”

“Kontroll on konkreetsem,” ütles Toom. Tema sõnul ei lange korraldajate ja võistlejate arusaam tehnilistest tingimustest sageli kokku. “Juhendis on kirjas, et muudatused, mida pole konkreetselt lubatud, on keelatud,” sõnas ta. “Võistlejad on aga tihti vastupidisel arvamusel ning muudavad autodel asju, mida pole tingimustest konkreetselt keelatud, kuid mis samas pole ka lubatud.”

Tulemused

Klassis 2WD Sport kuulus 20 võistleja hulgas esikoht Marko Kasepõllule (Lada Samara), teine oli Peter Loorits (Nissan Sunny) ja kolmas Jan Õunaste (Nissan Sunny).

2WD-A esikoht läks Meelis Liivarannale (VW Golf), teine oli Kert Kärbo (Honda CRX) ja kolmas Lauri Küttis (Nissan Cherry) ees.

Klassis 4WD oli parim Aare Pukk (Subaru Impreza), kes edestas Virgo Arget (Subaru Impreza) ja Tarmo Silti (Subaru Impreza).

Moskvich klassis 30 võistlejat. Võit läks Marko Eespakule Janar Nageli ja Hanno Vajakase ees.

Naiste arvestuses võidutses Sirje Potisepp, teine koht kuulus Inger Tuurile ja kolmas Teele Sepale.