Üllas ettevõtmises löövad kaasa sõitjad F1, vormel E, F2, F3 ja Super Formula sarjast. Vormel 1 tähtedest hakkavad sarjas kihutama Charles Leclerc, Alexander Albon, Lando Norris, George Russell, Antonio Giovinazzi ja Nicholas Latifi.

Starti tulevad ka vormel E sarja liider Antonio Felix da Costa, Ferrari noorteprogrammi kuuluvad Callum Ilott ja Giuliano Alesi, Super Formula tšempion Nick Cassidy, Renault' noorsõitja Christian Lundgaard ning Haasi meeskonna testisõitjad Pietro Fittipaldi ja Louis Deletraz.

Väljaspoolt võidusõidumaailma lööb kampa Madridi Reali väravavaht Thibaut Courtois, kes viimastel nädalatel mitmes erinevas e-võidusõidusarjas on osalenud. 19-liikmelise stardirivi lõpetavad Sean Gelael, Antonio Fuoco, Arthur Leclerc, Superbikre'i sõitja Luca Salvadori ja Alexander Alboni noorem vend Luca Albon.

Nii esinduslikku stardinimekirja pole suutnud praegusel ajal kokku panna isegi F1 ametlik e-spordi sari.

"Race for the World" sarjas võetakse teineteiselt mõõtu F1 2019 arvutimängus. Igal etapil peetakse kaks võidusõitu. Etapid toimuvad täna, teisipäeval ja reedel algusega kell 20.

Sõitjad on seadnud eesmärgiks koguda annetusi 100 000 dollari ulatuses, mis antakse Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) COVID-19 solidaarsusfondile.